Het team van De Videoproducers bestaat uit de twee ervaren en gedreven videomakers Marvin Gierveld en Nathalie van Gent. Wij kennen de kracht van audiovisuele content als geen ander en weten welke onmiskenbare rol dit binnen het huidige ondernemerschap speelt.
Nathalie van Gent
Marvin Gierveld
Marvin: 
"Als cameraman en editor zorg ik voor een goed afgeleverd videoproduct. Ik heb geïnvesteerd in eigen apparatuur: een Sony FS-5 met Fujinon cinezoom lenzen, zodat ik ook beschikbaar ben voor last minute opdrachten en kan ik een hoge kwaliteit leveren. Ik werk op een Macbook Pro, omdat bij sommige opdrachten de montage al gelijk op locatie plaatsvindt." 
Marvin is beschikbaar als freelance cameraman en editor. Tevens kan Marvin opdrachten als zelfstandige camjo uitvoeren, waarbij naast het maken van beelden ook een inhoudelijke montage wordt gemaakt en de video wordt geproduceerd. 
Nathalie:
"Als verslaggever haal ik nieuwsgierig, vol passie en met de juiste dosis lef de kern uit ieder verhaal. Of het nu gaat om een sfeervol verslag van uw evenement, een catchy reportage of bedrijfsfilm, wij vertalen persoonlijke wensen en ideeën."
Nathalie van Gent werkt als freelance verslaggever voor De Videoproducers en kan, wanneer nodig, ingezet worden, waarna het team in staat is kwalitatieve inhoudelijke content te maken, bijvoorbeeld in situaties waar 'quotes' snel gedraaid moeten worden.